Inspilage

Het jaarrond opvallende decoraties.

Etaleren is allang niet meer de corebusiness van Inspilage. Door de veranderde markt was er in de loop der jaren minder vraag naar het ’ouderwets’ etaleren. Hierop werd handig ingespeeld door de verkoop van etalagemateriaal aan winkeliers en ondernemers, het maken van banners en de verkoop van eigen ontwikkelingen.

Vanaf april van het jaar is men altijd actief op zoek naar mooie, opvallende en geschikte kerstversiering voor alle projecten die na 6 december in het gehele land door een vast team decorateurs worden uitgevoerd.

In het halfjaar voor St. Nicolaas wordt er in de werkplaats van ‘de Hofstede’ druk gewerkt om alle kerstdecoraties van het jaar ervoor te herstellen, het licht te vervangen en nieuwe projectstukken te maken voor de verschillende Ministeries, de ANWB, het WTC Schiphol, Danone, de diverse winkelcentra in het land en de groeiende schare bakkers, juweliers, parfumeries en kapsalons etc.

Ook op zoek naar een vakkundig team decorateurs die uw Kerstversieringen en decoraties spraakmakend maken? Neem dan nu alvast contact op voor de komende feestdagen!

 


WAAR KAN JE ME BEREIKEN?

+316 53 31 79 07 
info@marcelvanderheiden.nl
www.marcelvanderheiden.nl

'De Hofstede'  Bovendijk 87-89  2291 SB  WATERINGEN